06

BBC-café

09.30 - 10.30 UUR

Wees welkom in ons BBC-café voor een gesprek rond strategische vragen en praktijken van de lokale meerjarenplanning. Bent u op zoek naar frisse ideeën voor de opmaak van de omgevingsanalyse of voor de participatie van burgers en maatschappelijke organisaties? Vraagt u zich af hoe u van de opmaak van BBC een sterk moment van keuzes en kerntaken kunt maken? Of hoe u de opmaak slim kunt organiseren, in goede samenwerking met gemeente en OCMW? Hoe u de keuze maakt tussen prioritair en niet-prioritair beleid en hoe u omgaat met indicatoren? Welke methodiek u kunt gebruiken om acties consistent te budgetteren? Wat cruciale factoren zijn om van uw BBC een echt sturingsinstrument te maken? Kunnen de SDG's uw meerjarenplan inspireren?

Rond elk van deze vragen organiseren we een tafelgesprek onder leiding van een bestuur dat hierover ervaring en expertise opbouwde. U schuift aan bij de tafels van uw keuze.

Sprekers
Uw gastheren zijn Danny Kindekens, consultant en expert in procesgericht denken en voorheen diensthoofd in Geraardsbergen en Ruud Bourmanne, VVSG-stafmedewerker en verantwoordelijk voor het Traject naar Uitmuntendheid.

Sustainable Development Goals_Dutch-17.jpg 

De samenwerkende gemeente: hoe meer en beter realiseren door de maatschappelijke krachten te benutten die voorhanden zijn?

Vereniging van Vlaams Steden en Gemeenten VZW

Paviljoenstraat 9, 1030 Brussel

02 211 55 00

info@vvsg.be

Sign In