​Praktisch

Wanneer

Donderdag 12 oktober van 9.30 uur tot 16.30 uur
Onthaal vanaf 8.30 uur
Er worden meer dan 3000 aanwezigen verwacht op de Trefdag. Kom daarom tijdig naar Gent, we raden u aan om 30 minuten voor aanvang van uw eerste inhoudelijke sessie aanwezig te zijn.

Waar

ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 (Citadelpark), 9000 Gent.

Deelnameprijs

€70 voor VVSG-leden die inschrijven voor 15 juli (vroegboekactie)
€95 voor VVSG–leden die inschrijven na 15​ juli
€120 voor andere overheden en social profitorganisaties
€210 voor privé-organisaties

Programma

Stel zelf u programma samen. Laat gerust een uurblok vrij voor een bezoek aan de infostand, voor een trefkwartier​, een goed gesprek met collega’s.

Bekijk het programmaplan met zaalverdeling per sessie, en download de volledige programmabrochure.

Hele dag catering, ook vegetarisch

U hoeft zelf niets te voorzien tijdens de Trefdag. Heel de dag door kan u aan de buffetten terecht voor een koffie of iets anders. Voor de uitgebreide broodjeslunch 's middags is ook aan de vegetariërs gedacht. En vergeet niet om op het einde van de dag (16u30) nog mee te toasten op de receptie!

Hoe kan ik het ICC het best bereiken

Het officiële adres is​: ICC Gent, Van Rysselberghedreef 2 (Citadelpark), 9000 Gent.​

Wij raden aan om met het openbaar vervoer te komen. Het treinstation van Gent-Sint-Pieters ligt op 10 minuten wandelen van het ICC. Er zullen wegwijzers geplaatst worden tussen station en ICC, maar dit benadert de kortste wandelroute. Voor wie toch met de auto wil komen raden we aan om op tijd te vertrekken. Er zijn momenteel heel wat wegenwerken aan de gang in en rond Gent, waardoor de files wat langer als gebruikelijk zijn. Een handig overzichtskaartje van de werkzaamheden op dit moment vind je hier.

Om te parkeren raden we Parking Gent-Sint-Pieters of Parking Sint-Pietersplein aan. Deze liggen beiden op wandelafstand van het ICC.

Meer informatie over de bereikbaarheid van het ICC vindt u hier.

Toegankelijkheid

We streven naar een toegankelijke trefdag voor iedereen. Ben je slechtziend, slechthorend of doof, maak je gebruik van een rolstoel? Het ICC is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en staat open voor geleidehonden. We maken onze Trefdag ook autismevriendelijk en kunnen zorgen voor een tolk Vlaamse Gebarentaal. Heb je vragen of ondersteuning nodig? Laat het ons weten via trefdag@vvsg.be.

Presentaties

Hier kunt u vanaf vrijdag 13 oktober de presentaties downloaden.

Vereniging van Vlaams Steden en Gemeenten VZW

Paviljoenstraat 9, 1030 Brussel

02 211 55 00

info@vvsg.be

Sign In